


Julens bedste
Alle de bedste retter fra det velkendte julebordFor dig, der vil have det hele - de bedste retter fra det klassiske julebord
Julens Bedste er Kokkeriet Svenssons hyldest til de store juletraditioner og de små smagsøjeblikke, vi glæder os til år efter år. Her får du alt det bedste samlet i én menu - klassiske favoritter, håndlavede specialiteter og lune retter, der dufter af jul og fællesskab.
Buffeten er skabt til dig, der ønsker en komplet juleoplevelse med både det velkendte, det hjemmelavede og det uimodståelige søde punktum. Perfekt til den store julefrokost, hvor smag, kvalitet og tradition går hånd i hånd.
Buffet med julens bedste retter
Fisk & Kolde Anretninger
-
Marinerede sild med cremet, hjemmelavet karrysalat
-
Kogte æg med mayonnaise og håndpillede rejer
-
Paneret fiskefilet med grov remoulade og citron
-
Friskrørt hønsesalat med bacon
Varme Retter
-
Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
-
Lun og cremet leverpostej med svampe og sprød bacon
-
Krydret julemedister med rødløgsmarmelade og syltede agurker
-
Klassisk æbleflæsk med timian og saltet flæsk
Dessert
-
Fløjlsblød risalamande med lun kirsebærsauce og kandiserede mandler
-
To slags modnede oste med sylt, sødt og sprødt (+25,-)




